Roots & Branches

Training Roots & Branches
Een concrete training voor iedere mens die zijn of haar natuur beter wil leren kennen. Op zoek naar vrijheid en verbinding!

Tussen wortels en takken groeit de stam, taxus-01de stam is waar hemel en aarde samenkomen. Een prachtig of krachtig beeld geeft de taxus. Na enige levensjaren, wortelt deze in zichzelf, door de oude kern heen en hervindt deze zijn eigen wortels en voedt zo zijn kruin.

De training is voor iedereen maar uit de praktijk blijkt het perfect voor teamleiders / leiders met daarna eventueel een aparte follow-up voor het team.

Er zijn 3 wandelingen van ongeveer een anderhalf uur. deze kosten 550,- (ex de BTW)
Bel gerust voor meer informatie 0620307560

karakters-1meer sfeer proeven lees verder:

ELEMENTEN De boom maakt uit aarde en water, samen met de zon zijn of haar ‘vorm’ in de wereld. Aarde en kosmos komen samen in de wereld waarin we elkaar ontmoeten, de wereld van de lucht. Alle bomen manifesteren zich met behulp van de elementen,  gelijk ons mensen. Bomen zijn allemaal verschillend, mensen ook. Vrijheid binnen de beperking is de uitdaging van ons beider.

VORMING In deze training zullen we terug grijpen naar ons milieu, denken we terug aan thuis, de sfeer, wat je dreef en wat je vormde. Deze zelfkennis zet je in om je huidige manifestatie in deze wereld te (her) vormen, vernieuwen of te bekrachtigen. Waarom communiceer je de wijze waarop je het doet, wat is je wereldbeeld en waar is dit op gebaseerd? Vragen die er toe doen. Ik daag je uit om te gaan staan voor wie je bent. karakters-2
NATUUR Naast je zelf beter leren kennen leer je ook het landschap  of je omgeving lezen Het is allemaal cultuurgeschiedenis en een directe spiegel voor wie jij bent in de wortel van je bestaan. Alles heeft een functie en deze wortel leggen we bloot. 

Deze cursus gaat je leven veranderen!

Voor de 3 daagse werken we met een thema of een vraag, klik hier voor voorbeelden.

Bel me gerust voor meer informatie, Jeroen Heindijk 0620307560

 

de geestesnatuur van ondernemend leiderschap