Groei & Tools

Alles wil groeien, dat is de natuur maar hoe groei je nu door Dryad&Wood?
Het is niet iets wat uit een boekje komt, want het is niet te beschrijven. Het is wel te ervaren. Door het werken met een aantal natuurlijke principes leer je om voeding te halen uit het moment, te staan als een boom en te ademen als een vrij mens.

Om te staan en vrij te zijn, dien je te zien wat je natuur is, te beseffen in hoeverre je natuur is gecultiveerd en in productie is gebracht. Bij dit alles speelt de vraag: wat wil je? Waar wil je voor staan? Na een aantal sessies weet je dat en zul je altijd in staat zijn om staand te bewegen tussen hemel en aarde.

Na afloop heb je een daarmee aantal tools in handen waarmee je de natuur kunt begrijpen en bewuster richting geven. Jouw natuur, die van anderen en de natuur om je heen. Het is een ingang om contact te maken met duurzaamheid, een opmaat naar het langere termijn denken, een poort naar geluk dat niet primair ligt in geld verdienen.

Soms geeft Spirit je via mij letterlijk ook nog een fysiek handvat mee, een tool. Dit noem ik ook een DryadWood, waarin de geestesnatuur, de Dryad, woont en met jou werkt aan het een natuurlijk leider zijn.

[slideshow time=”7000″ size=”391×170″][slider img=”https://dryadwood.nl/wp-content/uploads/2012/02/meteor-wand.jpg” href=”#” caption=”” button=”Sold”] [slider img=”https://dryadwood.nl/wp-content/uploads/2012/02/lazer-wand-es.jpg” href=”” caption=”” button=””] [slider img=”https://dryadwood.nl/wp-content/uploads/2012/02/lamb-kristal-wand.jpg” href=”” caption=”” button=””] [/slideshow]

 

Kennismaken met het hout ? Op mijn website Bostochten.nl heb ik een aantal voorbeelden en geef ik nog meer uitleg over hoe de praktijk; de bij behorende training, in zijn werk gaat.

de geestesnatuur van ondernemend leiderschap